GyIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Megpróbáltuk ezen az oldalon összegyűjteni az évek során felmerült kérdéseket, melyek a szervizünkbe szállított eszközökkel kapcsolatban felmerültek, illetve a jövőben felmerülhetnek. Kérjük olvasd át ezeket és ha nem találtad meg a kérdésedre a választ, keress minket bizalommal.


Amikor a készülékedet (számítógép / laptop / táblagép / merevlemez / stb.) leadod javításra a szervizünkbe, akkor a munkalapon rögzítjük (amiből Ön is kap egy másolatot), hogy van e bármilyen fontos adat az eszközön. Ha van ilyen adat, akkor ezt a leadáskor mindenképp mondd el kollégánknak!  Ha szükséges (pl.: merevlemez hibája miatt... ) biztonsági mentést is készítünk róla, de sajnos ez a javítási időt is megnöveli, így a fizetendő végösszeg is emelkedhet. Ezért, amennyiben megoldható, úgy a szervizbe szállítás előtt próbálj meg a számodra fontos adatokról mentést készíteni.

Fontos, hogy amennyiben adatmentést kell szervizünkben eszközölni, úgy a korábban telepített programokra, illetve a hibás eszköz miatti adatvesztésért nem tudunk garanciát vállalni.

Igen, egyedi megrendelésre partnereinktől bármilyen típust be tudunk szerezni. Asztali számítógépek esetében akár egyedi igényeknek megfelelően össze is építjük azt.

Igen. Üzletünk/Szervizünk rendelkezik saját parkolóhellyel így az ügyintézés alatt nem kell parkolási díjat fizetni.

Szerviz tevékenységünk során asztali számítógépeket, laptopokat, illetve szórakoztató elektronikai cikkeket javítunk.

Legyen szó akár vásárlásról, akár a javítási díj kiegyenlítéséről, minden esetben fizetheted az összeget bankkártyával, vagy készpénzben is. Utalást csak partnereinknek tudjuk felajánlani.

Márkafüggetlenül bármilyen készüléket behozhatsz hozzánk javításra. Azonban ha a készüléken még élő garancia van, úgy célszerű azt a márkaszervizben javíttatni, hogy a fennálló garanciaidő ne vesszen el.

A szervizbe történő leadáskor nem kell előre fizetni semmit. Mindig az elvégzett munka kerül kiszámlázásra. Abban az esetben, ha árajánlatot kérsz a javítás várható költségéről, úgy a bevizsgálási díjat szükséges megfizetni, ha nem kéred a javítást.

Igen, házhoz is megyünk Ajkán és vonzáskörzetében. Otthonodban / üzletedben is, amennyiben lehetőség van rá megjavítjuk számítógépedet, laptopodat. Ha szükséges a rendelkezésre álló nyomtatót is beüzemeljük, a jelenlegi infrastruktúrához illesztjük.