Design

Szerviz tevékenységünk során asztali számítógépeket, laptopokat, illetve szórakoztató elektronikai cikkeket javítunk.

Amikor a készülékedet (számítógép / laptop / táblagép / merevlemez / stb.) leadod javításra a szervizünkbe, akkor a munkalapon rögzítjük (amiből Ön is kap egy másolatot), hogy van e bármilyen fontos adat az eszközön. Ha van ilyen adat, akkor ezt a leadáskor mindenképp mondd el kollégánknak!  Ha szükséges (pl.: merevlemez hibája miatt... ) biztonsági mentést is készítünk róla, de sajnos ez a javítási időt is megnöveli, így a fizetendő végösszeg is emelkedhet. Ezért, amennyiben megoldható, úgy a szervizbe szállítás előtt próbálj meg a számodra fontos adatokról mentést készíteni.

Fontos, hogy amennyiben adatmentést kell szervizünkben eszközölni, úgy a korábban telepített programokra, illetve a hibás eszköz miatti adatvesztésért nem tudunk garanciát vállalni.

Igen, egyedi megrendelésre partnereinktől bármilyen típust be tudunk szerezni. Asztali számítógépek esetében akár egyedi igényeknek megfelelően össze is építjük azt.

Legyen szó akár vásárlásról, akár a javítási díj kiegyenlítéséről, minden esetben fizetheted az összeget bankkártyával, vagy készpénzben is. Utalást csak partnereinknek tudjuk felajánlani.