Rólunk

Ha fontos a MinőségMegbízhatóságSzakértelem

Jövőbeni céljaink

Céljaink között szerepel, hogy a számítástechnika, elektronika területén működő forgalmazók, importőrök is felismerjék cégünk potenciálját és szervizes munkatársaink szakértelmét termékeik minőségi javíttatásához, ezáltal is többet nyújtva vásárlóiknak.

Történetiáttekintés
1992

egyéni vállalkozásként elindítjuk tevékenységünket

1999

Létrehozzuk cégünket és Kft.-ként folytatjuk a megkezdett munkát

2002

Megnyitjuk 200nm-es üzletházunkat

2003-2013

ECDL oktatást végeztünk és vizsgaközpontként működtünk

2010-2021

Nagy kereskedelmi láncok (MediaMarkt, TESCO, Euronics, eMAG, Extreme Digital, Auchan, stb.) áruházai által forgalmazott NAVON, Blaupunkt, Navigon, AKAI típusú műszaki, elektronikai, számítástechnikai, audió-konyhai termékek országos szervizeként folytattuk tevékenységünket

Kik vagyunk

Vállalkozásunk több évtizede tevékenykedik az informatika, elektronika területén. Kzedetben egyéni vállalkozásként működtünk MCS Computer név alatt, majd 1999. novemberében a már működő alapokon hoztuk létre cégünket. Fejlődésünk következő lépéseként 2002. novemberében nyitottuk meg új számítástechnikai üzletházunkat MCS Computer Üzletház néven, ahol mintegy 200 négyzetméteren szolgáltuk ki a hozzánk betérő ügyfeleinket.

A 2020/2021-es év Covid válsága sajnos a mi működésünket is hátrányosan érintette. Kisebb területre költöztünk épületen belül, azonban elhivatottságunk nem csökkent, így ebben, a mindenki számára nehéz időszakban is fogadtuk az üzletünkbe/szervizünkbe betérő ügyfeleinket.

Vállalkozásunk fő profilja a számítástechnika és annak szerteágazó területe (komplett számítógép konfigurációk, számítástechnikai alkatrészek – hardver-, és szoftver eszközök, kellékanyagok kereskedelme – forgalmazása, szervizelése, számítógép hálózatok építése, felügyelete, karbantartása).

Lakossági ügyfeleink igényeinek kielégítése mellett vállaljuk jövőben is vállalkozások, cégek, iskolák, önkormányzatok és azok intézményeinek informatikai korszerűsítését, kiépítését is. Elsősorban térségünkben, Ajkán és a környező településeken felmerülő igényeket szeretnénk kielégíteni, persze nem zárkózunk el a távolabbról érkező megkeresésektől sem.

Amennyiben a fentiek alapján érdeklődnének szolgáltatásaink iránt, tekintsék meg Szolgáltatásaink menüpontunkat, ahol részletes információt találnak tevékenységeinkről.